Fashion & Lifestyle

Tjitske Smeenge - Kindermodeblog
 • Bloggen, Online redactie & SEO
 • Advertorials, Events & Social Media
 • Photoshop, Shoppings & Affiliate marketing
Ik ben begonnen bij Kindermodeblog tijdens mijn stage, ik kreeg toen dagelijks de kans om blogs en advertorials te schrijven. Daarnaast maakte ik shoppings, plaatste ik content door op diverse social media kanalen en bezocht ik beurzen en modeshows. In deze periode heb ik ook veel zelfstandig onderzoek gedaan naar SEO en social media strategieën. Tegenwoordig schrijf ik als freelancer nog steeds met veel plezier voor Kindermodeblog. Daarnaast help ik waar nodig met fotoshoots of andere dagelijkse zaken. 
Tjitske Smeenge - Mamaglossy
 • Bloggen & Online redactie
 • Advertorials, Events & Social Media
 • Photoshop, Shoppings & Affiliate marketing
Mamaglossy is een blog voor moeders en moeders to-be, opgericht door de eigenaresse van Kindermodeblog.nl. Tijdens mijn stageperiode verrichtte ik voor Mamaglossy ongeveer dezelfde werkzaamheden als voor Kindermodeblog.nl. De onderwerpen waarover ik voor Mamaglossy schreef waren niet alleen fashion-gerelateerd, maar ik schreef bijvoorbeeld ook over interieur, DIY, gadgets en recepten. Ook nu schrijf ik nog regelmatig blogs voor Mamaglossy.
 

Tjitske Smeenge - Kidsmagazine
 • Nieuwtjes, Artikelen & Interviews
 • Events & Social Media
 • Trends, Fotografie & Photoshop
Kidsmagazine is hét kindermode vakblad van de Benelux. Kidsmagazine komt vier keer per jaar uit in print en daarnaast nog 4 keer digitaal. Voor Kidsmagazine schrijf ik onder andere nieuwsartikelen over de ontwikkelingen in de branche, interview ik wekelijks diverse kindermode- en kinderschoenenwinkels en maak ik winkelreportages. Daarnaast monitor en presenteer ik de laatste kindermode trends en bezoek ik diverse beurzen en events.
Tjitske Smeenge - Sportique
 • Dames-, heren- & sportmode
 • Trendblogs, collectie nieuws & winkelnieuws
 • Photoshop & fotografie
Sportique Zeewolde is één van mijn favoriete winkels. Sportique verkoopt dames- en herenmode en sportkleding en materiaal. Naast de winkel in Zeewolde is Sportique online vertegenwoordigd via Sport2000, Miinto.nl en met een eigen webshop. Ik verzorg voor deze winkel maandelijks een trendblog die ik daarnaast ook voorzie van passend beeldmateriaal.
 

Teksten overig

Tjitske Smeenge - Cloudcarrier
 • Website teksten & Blogs
 • Advertenties & Social Media
 • Spellingcheck
Als vaste tekstwriter van Cloudcarrier (her)schrijf ik regelmatig teksten voor op de website, of de blog. Daarnaast assisteer ik waar nodig. Zo geef ik onder andere advies over het ontwerp en de inhoud van reclame uitingen van het bedrijf.
Tjitske heeft een passie voor teksten en alles wat hieromheen valt. Ze heeft oog voor detail en gevoel voor stijl. Ze weet door haar persoonlijke aanpak precies hoe ze haar opdrachtgevers tevreden kan stellen. Doordat ze zich inleest en interesseert in uw bedrijfsprocessen komen revisies of rectificaties bijna niet voor!
Voor mijn bedrijf Cloudcarrier schrijft Tjitske sinds begin 2014 teksten voor onze website, nieuwsbrieven en verzorgt ze de spellingscontrole in blog berichten. En met succes, zo hebben wij het doorklikpercentage afgelopen jaar zien groeien met 300%. Met dank aan het werk van Tjitske! Ik kan haar van harte aanbevelen!
Bas de Gruijter, Cloudcarrier

Websites