Anything is possible

//Anything is possible

Anything is possible

Ik ben al weer een tijdje bezig met mijn eigen freelance bedrijfje, en waar ik eerst nog wel eens mijn twijfels had over dat hele ‘zelfstandig ondernemen’, moet ik nu eerlijk zeggen: I love it!

Ik vind het heerlijk om voor mezelf bezig te zijn, nieuwe opdrachten te zoeken en binnen te halen en nieuwe ideeën te bedenken en uit te werken! Twee weken geleden heb ik alweer mijn eerste website opdracht afgerond. Voor het bedrijf Vintage76 Advies mocht ik een portfolio website ontwerpen, en, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er wezen! De kunst is nu natuurlijk om een gestage stroom aan opdrachten binnen te krijgen, maar dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk. Gelukkig heb ik de eerste gesprekken voor nog een website opdracht alweer op de planning staan, én zit er een hele leuke blog opdracht aan te komen voor een gave fashion start-up (later meer daarover!).

Anything is possible

Ondernemen werkt overigens ook verslavend heb ik gemerkt. Al een tijdje loop ik rond met het idee om een webshop te beginnen, maar er waren altijd wel argumenten te verzinnen om die plannen nog even op een laag pitje te zetten (Ik moet toch eerst iets doen wat met m’n studie te maken heeft? Kan ik dat wel? Dat kan toch helemaal niet vanuit huis? en meer vergelijkbare statements). Maar nu ik eenmaal ben begonnen met ondernemen heb ik een soort ‘Anything is possible‘ attitude gekregen, en heb ik besloten dat ik het gewoon ga doen! Ik ben inmiddels hard bezig met een ondernemersplan voor dit nieuwe avontuur! To be continued…

 

Anything is possible

By | 2017-11-24T14:28:30+00:00 november 28th, 2014|0 Comments

Leave A Comment